Stoned Jesus видали другий сингл за рік

Нещодавно відбулася прем'єра нового синглу прог-рок гурту Stoned Jesus, що має назву "CON". Композиція вийшла в супроводі відеокліпу.

Коли Ігор Сидоренко, фронтмен гурту, написав музику для майбутньої "CON", то вже знав, що вона вимагає дещо нетипової лірики.

"Зі свого минулого, а я маю диплом вчителя англійської та німецької, я згадав, що в англійській є багато слів, які починаються з con-, ну і вирішив спробувати зробити з них цілісну історію. Пишаюсь тим, що в мене це вийшло", – ділиться Ігор із Неформатом.

 

Відео до пісні втілив басист гурту Сергій, який також був автором кліпу до "Porcelain".

"Спочатку ми нарізали підбірку відосів із запису альбому, але люди з лейблу порекомендували притримати такий соковитий контент, власне, під реліз самого альбому. Тоді в хід пішли кілька плівочних фоток Сергія з запису, які він сам перетворив на ось таке чудове лірик-відео".

Нагадаємо, що Stoned Jesus днями повернулися із туру Східною Європою, присвяченого Україні, де засвідчили теплу підтримку слухачів. За їхніми словами, найгарячіші оплески вони отримали від слухачів Будапешту, а "максимально комфортним днем" назвали день виступу із Die Toten Hosen.

"День з Die Toten Hosen був максимально комфортним – чуваки не тільки виконали всі необхідні умови, а й взагалі дали нам зрозуміти, що ми їхні гості, а не просто заповнювачі фону перед їхнім виступом. Наш вихід оголосив басист гурту, який попросив 60-тисячний натовп зустріти "тріо аус дер Україне" як належне, і треба сказати, що вони його послухались! Звичайно, не буду говорити, що кожен із 60 тисяч повернувся з цього концерту фанатом Stoned Jesus, але ми отримали більше енергії та уваги, ніж деякі інші суппорти, які я бачив власними очима (не заздрю розігрівам Iron Maiden...). Ну, і слова про Україну я не міг не сказати, німці мали їх почути".

Зараз Stoned Jesus продовжують готувати до виходу свій анонсований альбом, що вийде на лейблі Season of Mist. Про попередній сингл з цього альбому читайте тут.

Stoned Jesus – київський психоделік/прогресів рок гурт, який заснував Ігор Сидоренко у 2009 році. За спиною колективу виступи у більше як 20 країнах, запрошення до США, Британії та, врешті, поява в переліку учасників одного із найбільших у світі тематичних фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень. Гурт був підписаний на Napalm Records, але нещодавно перейшов в резиденти Season оf Mist. Дискографія нараховує чотири повноформатні релізи, збірку, спліт та декілька синглів.

Stoned Jesus в мережі:

http://www.facebook.com/stonedjesusband
http://instagram.com/stonedjesusband

Фото обкладинки – кадр із відео