Ханна Свірська видала ЕР в дусі старовини

Сьогодні електронна виконавиця Ханна Свірська випускає мінальбом "Echo". Він вийшов на лейблі Система та був записаний в стилістиці старої платівки.

"Мені хотілося, щоб EP нагадував стару, забуту на бабусиному горищі, платівку з легким lo-fi звучанням і атмосферою ембієнту", – ділиться Ханна в пресрелізі.

Всі три композиції Ханна створила вже після 24 лютого, коли перебувала в евакуації на заході України. Із пристроїв вона мала з собою лише комп’ютер, а тому всі пісні були написані саме на ньому.

"Для музики в мене були лише я, мої переживання і ноутбук. Тому в треках зовсім немає живих інструментів, майже всі партії прописані вручну, прямо в Ableton".

Та попри переселення та переживання, Ханна спромоглася присвятити цей ЕР світлому та завжди актуальному почуттю – коханню.

"Це робота про кохання, що зцілює та надає всьому сенс. Саме це допомагає мені триматися зараз".

Обкладинку виконавиця намалювала самостійно.

"Вона символізує три треки, що входять до EP. Ніби камені різних порід, відмінні за своїми текстурами і походженням, вони зустрілись в цій пустелі моєї уяви", – ділиться виконавиця наостанок із Неформатом.

Hanna Svirska – сольний електронний проєкт Ханни Свірської, учасниці дуету Tunelilisu, створений у 2020 році. Дискографія нараховує кілька мініальбомів. Серед інфлуенсерів музикантка вказує Emika, Eartheater та Holly Herndon.

Hanna Svirska в мережі:

https://www.facebook.com/HannaSvirska

Фото обкладинки – надала виконавиця