White Ward видали трагічний сингл

Наприкінці минулого тижня постблек метал гурт White Ward поділився вже другим синглом зі свого майбутнього альбому – композицією "Cronus".

За словами музикантів, їхні пісні нерідко народжуються з одного-двох рифів, що пізніше отримують свій розвиток. І "Cronus" в цьому плані не є винятком.

"Цей трек – частина однієї великої комплексної роботи. Деякі зміни в його звучанні відбувалися майже на останіх етапах запису, так як виникали ідеї, які здавалися кращими за те, що ми мали на стадії підготовки до запису", – розповідає Юрій Казарян Неформату.

В основу лірики музиканти поклали реальну трагічну історію, що якось трапилася на теренах України. Всі слова для пісні написав Андрій Печаткін.

"Був в Україні такий випадок, коли два синіх поліціянта вирішили побавитися із табельною зброєю та ненавмисно вбили п’ятирічного Кирила. Наскільки нам відомо, ці люди так і не були покарані. Думаю, багато хто чув про цю історію."

Загалом альбом "False Light" увесь буде сповнений глибоких сенсів, та музиканти не хочуть розкривати всі карти ще на березі. Тож очікуємо на інші бонуси, якщо будуть, та на сам альбом вже 17 червня.

White Ward – одеський експериментальний/постблек метал гурт, створений у 2012 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та один ЕР. Гурт відомий своїм унікальним звучанням, що поєднує в собі постблек метал, нуарний/дарк-джаз та тріп-хоп. Наразі музиканти співпрацюють із лейблом Debemur Morti Productions.

White Ward у мережі:

https://www.facebook.com/whitewardofficial
https://www.instagram.com/whitewardofficial/

Фото обкладинки – Facebook виконавців