Closer збирає гроші, аби протриматися ще 2 місяці

Київський клуб повідомив у своїх соцмережах, що збирає 200 тисяч гривень, аби функціонувати та допомагати ще щонайменше наступні два місяці.

У Closer зазначають, що гроші потрібні, аби сплатити рахунок за електроенергію за останні 3 місяці (103 тисячі гривень), а також на матеріали для плетіння сіток та продукти.

Клуб також розповів, чим зараз займається: 

"— Плетіння маскувальних сіток. Ми виробили власну технологію, вона досить енергозатратна, але сітки, кажуть хлопці з ЗСУ, виходять хороші. Собівартість однієї сітки виходить до 3к грн, що є зовсім небагато, враховуючи їх якість. Наразі в нас є багато замовлень і нам потрібні кошти на матеріали (джутовий канат, фарбу для тканини та капронову сітку)

— Клоузер стає своєрідним пунктом прийому одягу: дехто з тих, хто до нас приходить допомагати або побачитись, приносить свої речі, а волонтери з різних організацій забирають їх та розподіляють серед тих, кому вони потрібні. Тож якщо ви бажаєте віддати свої речі для будь-якого віку (навіть для немовлят), будь ласка, приносьте їх до нас щодня з 12 до 18, але про всяк випадок спершу зв'яжіться з Дімою (096 4141515). Речі мають бути чистими та, бажано, відповідати сезону. Окрім одягу залюбки приймаємо памперси, дитяче харчування та предмети гігієни

— У нас продовжуються зайняття з тактичної медицини для ТрО

— Кафе Savage Food разом із Veganistanbrat продовжують годувати угрупування ТрО, що в нас займаються, Інститут Педіатрії, Акушерства та Гінекології, Жіночій Покровський монастир та волонтерів на нашій фабриці

— За ці два тижні ми пригнали ще одну автівку (загалом 8 вже пригнали, перефарбували у камуфляжні кольори й роздали ЗСУ). І готові гнати ще, були б кошти

— У своєму мінісадочку на схилі Юрковиці біля Причалу ми вирощуємо шпинат, кріп, петрушку, базилік і руколу, щоб потім готувати з ними страви у Саваж Фуді, який, до речі, ми скоро відкриємо для відвідування разом із баром на Причалі".

Допомогти клубу можна через PayPal (closerbooking.berlin@gmail.com) та картки:

UAH - 4441 1144 1098 9212
EUR - 5375 4199 0764 7067
USD - 5375 4188 1034 7807

Нагадаємо, раніше київський клуб Otel' просив допомоги з оплатою комунальних послуг, борги по яких накопичилися через війну та неможливість провадити звичну діяльність.