Povod поділилися березневими синглами

Нещодавно інді-рок гурт Povod видав два сингли з різними настроями – "Квітка" та "Okiah".

Пісню "Квітка" музиканти написали ще до початку війни в Україні, на неї музикантів надихнула сама весна. За іншого часу гурт випустив би цілу весняну збірку, але ці плани були порушені.

"Пісня повинна була символізувати весну, любов, процвітання, проте вийшла у час війни і мала вже дещо інше значення. Вона пролунала як заспокійливе, чи як "відволікання" від жорстокості сьогодення", – розповіла Лідія, вокалістка гурту, Неформату.

Обкладинкою для "Квітки" стала фотокартка з концерту музикантів, на який вони запропонували своїм слухачам приходити з квітами – в результаті їх там було багато.

"Okiah" ж була написана вже під час війни, що вплинуло на її настрій, як кажуть виконавці, – "депресивно-мрійливий". У ній йдеться про кохання на відстані, пісня має присвяту дівчині. 

"Обставини написання пісень наразі дуже складні, нас розкидало по всій країні і займатись музикою вкрай важко, але нас це не лякає, ми будемо завжди займатися музикою, чогоб нам це не коштувало."

Зведенням обох синглів займався вокаліст та гітарист гурту Микита Скоковський.

Povod – запорізький інді-рок гурт, заснований у 2020 році. У дискографії гурту поки що лише сингли та мініальбом "Китч" (2020).

Учасники гурту:

  • Лідія Юр'єва – вокал
  • Скоковський Микита – вокал, гітара
  • Харченко Ілля – гітара
  • Перець Віталій – вокал, бас

Povod в мережі:

https://www.instagram.com/povodband/

Фото обкладинки – Instagram виконавців