Cherry Lake видали свій довгозрілий мініальбом

Нещодавно вінницький хард-рок гурт Cherry Lake видав cвій перший мініальбом "On The Shallow", над яким музиканти працювали 3 роки в різному складі.

Нині гітарист та ударник формації перебувають у відносній безпеці у рідній Вінниці, а вокалістка гурту виїхала до Німеччини на початку війни.

"On the Shallow" – про те, коли так зле, що аж добре. Близькі для всіх життєві ситуації, про які, взагалі-то, прийнято мовчати. Але у пісні вони розкриваються з ентузіазмом, ніби весь світ повинен про це знати. Тому що він повинен. Але нам хотілося не жалітись комусь на цей клятий світ, а сказати про це просто і чесно, як "палай воно все у пеклі", – розкриває зміст альбому вокалістка гурту Олександра.

Олександра відповідає за текстове наповнення пісень, які пише під чуттям музики гітариста Максима – він основний композитор колективу.

Гурт багаторазово змінював склад, що заважало закінчити бодай один реліз.

"В 2020 році, коли був наш останній повний склад гурту, яким ми добре зігралися, ми доробили треки, написали декілька нових, які не увійшли в ЕР, але, сподіваюсь, будуть потім. І тоді ж ми записали ЕР, в себе на студії, де проводимо репетиції", – розповідає гітарист та засновник гурту Максим.

Записом та зведенням музики займався колишній клавішник та друг гурту, автор музики до ігор, у вільний від роботи та проєктів час.

"На початку війни, коли вже трішки всі оговтались від шоку, він доробив наш ЕР. Я вирішив відразу ж викласти альбом, без тих планів, які були до війни, без реклами, промо, мерчу тощо, щоб, так сказати, не пропало."

Обкладинку для мініальбому виконав Jon Guerdrum, музикант та художник, якого Максим знайшов на Reddit під час пошуку ідей для візуального супроводу. Художнику сподобалася музика Cherry Lake й він виконав малюнок безкоштовно.

Наразі музиканти розмірковують над виданням повноформатного альбому, для якого вже є матеріал.

Cherry Lake – вінницький хард-рок/блюз-рок гурт, який заснував Максим Щербаков у 2018 році. З тих пір формація зазнавала змін у складі, а незмінними учасниками залишалися Максим та вокалістка Олександра Береза, до яких згодом приєдналися ударник Ігор Рубаха та басист Антон Кулібаба. У дискографії гурту один ЕР "On the Shallow" (2022).

Cherry Lake в мережі:

https://www.instagram.com/cherrylake.band/
https://linktr.ee/cherrylake.band

Фото обкладинки – Instagram виконавців