Tunelilisu видали міфічний сингл на межі двох світів

Електроакустичний дует Tunelilisu сьогодні видав сингл "Even", вперше після паузи у творчості. Цей та ще кілька нових синглів згодом увійдуть до їхнього мініальбому.

Основну тему треку музиканти Андрій та Ханна записали під час джему, натхненні творчістю Nicolas Jaar і James Holden & Jlin.

"Якщо спробувати візуалізувати "Even", то в моїй голові це картина подорожі між двома світами. Немов твоя душа пливе у човні вздовж річки Стікс до підземного царства. І ти розумієш, що ніколи вже не повернешся до земного життя. Дуже цікаво, які емоції він викличе у слухача", – ділиться Ханна із Неформатом.

Над цим треком музиканти працювали 2 роки, від першого джему й до запису фінального вокалу та шейкеру. З вокальної частини в пісні спочатку були тільки стогони та агресивні крики, а текст вже з’явився пізніше.

"Ми багато грали його наживо на репетиціях, що зробило звук синглу органічнішим за попередні "студійні" треки", – додає Андрій.

Обкладинку для синглу музиканти створили за допомогою нейромережі GauGAN від NVIDIA, названої на честь художника Поля Гогена.

"Ця нейромережа була навчена на 10 мільйонах високоякісних пейзажних зображень за використання суперкомп'ютера та працює на основі карт сегментації, малювання й генерації тексту в зображення. Обкладинка символізує утопічну єдність, спільність природного та штучного середовища, що віддзеркалює концепт та звучання Tunelilisu."

Наразі музиканти працюють із зібраним новим матеріалом й готують до виходу інші сингли.

Tunelilisu – київський електроакустичний дует двох сольних виконавців Андрія Куніна та Ханни Свірської, започаткований у 2018 році. Їхній перший мініальбом "Elements" вийшов минулого року, а трек "Fall & Rise" потрапив до двох Spotify editorial плейлистів та набув чимало слухачів.

Tunelilisu в мережі:

https://www.facebook.com/tunelilisu
https://tunelilisu.bandcamp.com/music

Фото обкладинки – надали виконавці