Warningfog видали "симбіотичний" мініальбом

На вихідних грайндкор гурт Warningfog видав новий мініальбом під назвою "Naturphilosophie".

"Матеріал для цього релізу ми писали протягом 2019 року, восени, напередодні туру Румунією. Запис тривав менше ніж добу, ми почали десь о дванадцятій дня, а закінчили приблизно о третій ночі", – поділився учасник гурту Антон із Неформатом.

Зведення дещо затримало випуск альбому, оскільки відбулося лише у 2021 році, на Bright Sound Studio. На цьому мініальбомі, як і на попередніх релізах, музиканти не використовували бас-гітару, а лише басове обладнання для запису.

Цей реліз Warningfog присвятили еволюційним процесам на нашій планеті, а саме тому, як на них впливає явище симбіозу.

"Кожен трек розповідає про симбіонтів, що згодом стали (або, можливо, ще стануть) єдиним нероздільним організмом. На цю ідею нас надихнула Mixotricha paradoxa – одноклітинний організм, що живе у кишківнику Дарвінових термітів з Австралії та є їхнім симбіонтом."

Обкладинку для альбому виконав учасник гурту Євген, який намалював філогенетичне дерево одразу після запису всіх пісень.

"З подачі Антона, який узяв на себе ідейну частину “Naturphilosophie”, було прийняте рішення зробити обкладинкою філогенетичне дерево, яке відображає звязок між живими істотами, що мають спільного предка. Те, що вийшло, це не точне відображення еволюції, а сам принцип та рух розвитку усіх живих організмів від однієї клітини до homo sapiens", – розповів Євген.

Наразі музиканти в пошуках ідей для нового матеріалу, а також допрацьовують ще незаписаний старий.

Warningfog – київський грайндкор гурт, який дебютував з українськомовним альбомом "Fog Warning" у 2016 році. Рецензію на їхній другий реліз "True, False and Random" можна прочитати тут.

Warningfog у мережі:

https://warningfog.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Warningfoggrindcore/

Фото обкладинки – Facebook виконавців