SUNRISE проілюстрували кліпом пісню за мотивами казки Андерсена

Нещодавно павер-метал гурт SUNRISE поділився кліпом на пісню "Wild Swans", написану близько 10 років тому.

"Ми написали пісню для концептуального  третього альбому гурту, але з деяких причин цей альбом не відбувся. Третій альбом вийшов з іншими піснями, отримавши назву "Absolute Clarity". А пісня "Wild Swans" чекала своєї реалізації вже на четвертому альбомі "Equilibria", – діляться музиканти із Неформатом.

Текст пісні написаний за мотивами казки Ганса Андерсена "Дикі лебеді", але не є прямим її переказом.

 

Відео до цієї пісні виконавці зняли на концерті-презентації альбому "Equilibria", який відбувся у вересні 2021 року в Києві, на "Сцені 6" у Довженко-Центрі:

"Допомагали знімати відео наші перевірені часом побратими, з якими ми вже працювали над минулими відеороботами, а саме – оператори Євген Новіков, Олександр Мостовий, Іван Сазанов та Ігор Козіянчук. Постпродакшн, традиційно, робив Сергій Ніфатов."

Більше того, вже сьогодні музиканти випускають свій концертний альбом "Orchestraveling", який вони відіграли у 2018 році спільно зі Зразково-показовим оркестром Збройних Сил України.

Також восени 2022 року планується перевидання альбому "Absolute Clarity" із повністю перезведеним звуком. Саме зараз SUNRISE працюють над ним у їхній Music Gym Studio.

SUNRISE – київський power metal гурт, заснований у 2003 році. Його дискографія нараховує чотири повноформатних альбоми, концертний DVD, низку EP та синглів. Гурт виступав на одній сцені із багатьма важливими гуртами жанру: Rage, Bonfire, Civil War та Helloween.

SUNRISE у мережі:

https://sunriseband.net
https://www.facebook.com/sunrisekiev
https://sunrisekiev.bandcamp.com

Фото обкладинки – Facebook виконавців