Incorrect Waves наділив майбутній альбом космічними сенсами

Вже на початку лютого техно-проєкт Incorrect Waves випустить новий альбом "Bodies that have not found their place" на лейблі Mystictrax. Два треки з нього та нове відео вже доступні для ознайомлення.

Засновник проєкту Ігор Хмур досить давно цікавиться космосом, тому знав напевне, що альбом матиме споріднену тематику, але йому було складно обрати вужчу тему.

"Була купа ідей, але я зупинився на малих космічних тілах – метеоритах та астероїдах. Вони пересуваються по своїй траєкторії й можуть містити в собі безліч речовин, що сприяють розвитку життя у відповідному середовищі. Цим вони мене й привабили – вони можуть дати життя якійсь планеті, схожій на нашу. Так і народилася назва альбому", – розповів Ігор Неформату.

Уся музика для релізу була написана протягом минулого року, за винятком одного треку. Ігор хотів, аби альбом був єдиним цілим, але звучав по-різному.

Коли альбом вже мав завершений задум та назву, Ігор разом із Вовою Барановським, керівником лейблa Mystictrax, тривалий час не могли вигадати обкладинку для нього.

"Якраз у той період я хворів на COVID-19. Згодом, коли я одужав, то згадав про диск із записом мого КТ i запропонував Вові там покопатися. Йому довелося шукати спеціальну програму, аби відкрити файли КТ й у результаті мої легені будуть на обкладинці кожної касети."

На перший погляд, космос та легені ніяк не пов’язані, але, як запевняє Ігор, зв’язок таки можна буде знайти на сторінці Mystictrax у Bandcamp.

 

Хоча виконавець не поспішає "вивалювати" всі плани одразу, він все ж таки ділиться наміром видати платівки, а також виступити на "усім відомому стримі". Ну, і, певна річ, розвиватися та навчатися!

Incorrect Waves – київський проєкт, який заснував Ігор Хмур у 2019 році. Випускає музику в жанрі техно, рідше електро та драм & бейс. Початково музикант хотів створити телеґрам-канал, де лише публікував би експериментальну музику, але вирішив, що краще писатиме свою, й обрав назву Incorrect Waves як творчий псевдонім.

Incorrect Waves у мережі:

https://www.facebook.com/incorrectwaves/
https://soundcloud.com/incorrectwaves

Фото обкладинки – надав виконавець