Новорічний бокс The Streechers наповнює будні святом

Напередодні Різдва чернігівський інді-гурт The Streechers випустив новорічний бокс нових аранжувань своїх та чужих пісень під назвою "Change the Rain for Snow".

Цей мініальбом сповнений всіх святкових асоціацій й обрав цю тему центральною.

"Change the Rain for Snow" – це гармонійне поєднання старого і нового, веселого і серйозного, сніжного та… ні, все ж просто сніжного. Ніякого дощу цієї зими!", – йдеться у пресрелізі гурту.

Роботу музиканти записали в домашній студії, де експериментували з відомою формулою новорічних або різдвяних пісень – лайт-рок та багатоголосся. На альбомі також присутня пісня старошотландською – "Auld Lang Syne", виконана а капела.

"Ця пісня – перша а капела у творчості The Streechers, і саме відсутність інструментального супроводу надає те саме відчуття затишку та щирої теплоти." 

Також з-поміж інших композицій виділяється однойменна, оскільки та містить приховане послання:

"Вдало замасковане послання – заклик звернути увагу на проблеми зміни клімату, які забирають у нас радість зимових розваг. Погляньмо правді у вічі: сучасний викрадач Різдва – не Грінч, а глобальне потепління. Кладіть мандарини в улюблений шопер, а не у "пакєтік", і нехай наша відповідальність перетворить дощ на сніг."

Зараз колектив перебуває у стані готовності до участі у концертах та фестивалях і, звісно, роботи над новими піснями! 

До речі, завтра у Чернігові відбудеться концерт для поціновувачів подібної музики. 

The Streechers – чернігівський інді-рок гурт, заснований у 2017 році. Перші три роки існування вони виступали на сценах рідної школи та університетів. Активну студійну діяльність розпочали у 2020 році – 1 жовтня відбувся реліз дебютного альбому "Different". Згодом музиканти випустили сингли "Space Rangers", "Sunday Before the Christmas" та "Дим, я і ти". Останній реліз гурту – альбом "Light it Bright".

The Streechers в мережі:

https://www.facebook.com/thestreechers
https://thestreechers.space/
https://open.spotify.com/album/6KwLAfArqqq3grPlx0wBjz

Фото обкладинки – надали виконавці