Checkpoint здмухують пил минулого новим альбомом

Нещодавно 16-тирічний гранжево-блюзовий гурт Checkpoint випустив новий альбом під назвою "Dust".

Цей альбом – третій в дискографії киян Checkpoint. Він завершує трилогію 2021 року, до якої також увійшли альбоми "Alive", "I promise to be happy", а тепер і "Dust". Справа в тому, що музиканти створювали матеріал для усіх трьох альбомів цілих 16 років, а записали його протягом останнього півріччя.

"Dust" (пил) – це минуле, час який пройшов, речі які перетворилися на пил. Це також те, що ми залишаємо позаду", – поділився вокаліст гурту Родіон із Неформатом.

Зведенням та мастерингом матеріалу займався учасник гурту, музикант та продюсер Олег Аджикаєв на власній студії JAM Sound Production. Під час роботи над звуком, він старався передати саме живе звучання команди.

"Кожна пісня альбому – це окрема емоція, проте всі вони поєднані ниткою любові. "Dust" – назва нової пісні, яку ми включили в цей альбом. Текст пісні розповідає про важливість персонального росту в житті кожної людини."

Обкладинкою альбому стала давня світлина єдиних двох учасників гурту, яку зробив фотограф Дмитро Тараненко. Вона символізує кінець певного періоду творчості Checkpoint.

Зараз гурт відчуває себе у зрілому періоді творчості й вже почав працювати над новим матеріалом, який, за обіцянками обидвох учасників, відрізнятиметься від того, що Checkpoint створювали раніше. На написання музики їх продовжують надихати вічні цінності: родина та близькі, батьківство, справедливість та головне – любов!

Checkpoint – гранж / блюз-рок гурт, заснований у 2006 році в Києві. За цією назвою стоять двоє професійних музикантів: мультиінструменталіст та композитор Олег Аджикаєв та вокаліст Родіон Савчук. У 2011 році гурт розігрівав сцену столичного МВЦ для Deep Purple. В живих виступах команди нерідко беруть участь відомі українські музиканти. Checkpoint встиг випустити трилогію альбомів: "Alive", "I Promise To Be Happy", "Dust".

Checkpoint в мережі:

https://checkpoint.hearnow.com
https://www.facebook.com/CheckpointBand

Фото обкладинки – Facebook виконавців