Along Memories випускає альбом-данину особливим часам та спогадам

На початку грудня Along Memories, блекгейз проєкт Станіслава Терещенка, нарешті випустив дещо відкладений альбом "Inne".

"Я планував релізнути його ще влітку цього року, але мав дуже мало часу для запису матеріалу, тож альбом був готовий лише у перших числах листопада й ще місяць я витратив на його доопрацювання", – поділився Станіслав із Неформатом.

"Inne" сповнений ностальгії та спогадів з життя Станіслава.

"Цим релізом я намагався передати атмосферу природи з відтінком спогадів про часи, які вже не повернути. Це були 2015 – 2017 роки. Для мене це були особливі часи. Кожен трек пов'язаний з різними моментами та подіями тих часів."

Обкладинкою альбому стала фотографія, яку музикант зробив у 2016 році. Вона, насамперед, пов’язана з треком "Two Years", який Станіслав створив того ж року, та записати зміг лише зараз.

"В обкладинці немає нічого особливого, але для мене це цілий спектр спогадів та емоцій, які я хотів передати цим релізом."

Нині Станіслав продовжує запис ЕР, вихід якого теж був запланований на цей рік, а також працює над компіляцією своїх старих треків.

Along Memories – український постблек/блекгейз проєкт, який створив музикант Станіслав Терещенко у 2019 році. Дискографія нараховує шість мініальбомів, один LP та спліт з американським проєктом Faith. Серед гуртів, які вплинули на його творчість, автор вказує Lifelover та Hypothermia.

Along Memories у мережі:

https://alongmemories.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/alongmemories/

Фото обкладинки – Bandcamp виконавця