Внутрішній конфлікт в новому ЕР від Between Two Oceans

Одеський хардкор/металкор гурт Between Two Oceans випустив мініальбом "Manifest Destiny" – однойменну з картиною Джона Ґаста роботу.

Мініальбом, як і сингл раніше, спродюсував Євген Тимчик. Написання цього ЕР музикантам давалося довго й складно:

"За цей час ми встигли пожити у різних країнах (наш ударник постійно мотався вчитися до Берклі), народити двох доньок, майже народити третю, змінити роботу, прикрутити гіпсокартон і звести стіни студії, де ми потім і записувалися… Ми пережили неймовірні метаморфози, і як особистості, і як гурт", – поділилися музиканти з Неформатом.

До того ж їхню працю ускладнювала відсутність басиста, якого гурту так і не вдалося знайти, а перед самим релізом мініальбому виконавці загубили одну з записаних гітарних партій – її, звісно, довелося швидко переписати. Сам мініальбом присвячений класичному внутрішньому конфлікту:

"Цей запис про внутрішній шторм, сприйнятий та гіперболізований чутливою та буремною, майже підлітковою свідомістю. Про голос, із яким доводиться сперечатися кожного дня, про травмоване альтер-его, що живе у голові та має власну думку з будь-якого приводу."

Обкладинкою ЕР стала картина художника Джона Ґаста (John Gast) “Manifest Destiny”, яка і дала назву релізу.

"Створена аж у 1872 році, вона так і резонує з нами, римується з нашими відчуттями про EP. Ми просто не мали права її не використати. Неймовірна синергія митців крізь століття", – додають музиканти. 

Далі гурт планує писати альбом, але наразі не може гарантувати, що він вийде скоро. А проте учасники гурту обіцяють, що це "буде круто"!

Between Two Oceans – одеський металкор/хардкор гурт, заснований у 2018 році. До цього музиканти випустили сингл "Nightmare" (2019). Серед своїх джерел впливу називають Tool, Norma Jean, Issues, Bearthoth, Wage War.

Склад гурту:

  • Ілля Шорін – вокаліст
  • Ігор Макаров – ритм-гітарист
  • Гліб Мараховський – барабанщик
  • Женя Мараховський – лід-гітарист

Between Two Oceans у соцмережах:

https://betweentwooceans.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/b2o.band/

Обкладинка – Bandcamp гурту