N█O готують новий альбом

Кияни N█O діляться синглом зі свого запланованого альбому "Fallen". Трек має назву "Martyr" й порушує одну з центральних тем альбому — приреченості.

"Пісня розповідає про лжепророка, сповненого зневіри та розчарування, який веде своїх послідовників до загибелі", — поділилися музиканти із Неформатом.

На треку можна почути експерименти гурту зі звуком, оскільки виконавці дещо додали жанрового різноманіття до звичних блек- та постметалу. Зведенням та мастерингом завідував басист гурту Микита Ларіонов, а барабани для альбому записав відомий київський ударник Дмитро Кім. Альбом очікується вже наприкінці місяця на стримінгах, а також на касетах від лейбла BloodRed Distribution.

N█O — гурт, заснований у 2015 році в Києві. Їхній дебютний альбом "Adrestia" вийшов у 2017 році на лейблі Throats Productions (Мексика), за ним послідували кілька живих виступів у Києві та на фестивалі Ynfest у Словаччині у 2018 році. Після цього музиканти вирішили зосередитися на студійній роботі й восени 2019 року випустили EP "Isolates", за допомоги лейблу BloodRed Distribution (Україна). Останнім часом музиканти готували матеріал, який згодом увійде до повноформатника "Fallen".

N█O в соцмережах:

http://facebook.com/no.band.black
https://nobandblack.bandcamp.com/

Обкладинка — зображення надане виконавцями