Свіжий відеокліп: VOVK каверить DakhaBrakha

Київський постхардкор гурт VOVK презентує музичне відео на власну версію пісні DakhaBrakha "Sho Z-Pod Duba", яка раніше увійшла до збірки "Neformat Family Covers vol. 1".

 

На новому відео гурт візуалізує свої уявлення про атмосферу композиції – доволі психоделічні. Втілити її допомогла продюсерка Ніка Назаренко, яка також створила анімацію.

"На нашу думку, DakhaBrakha — один із найкращих гуртів України, самобутній та еклектичний. Ми великі прихильники їхньої творчості, що вийшла не тільки за межі нашої країни, а й за будь-які жанрові визначення. "Sho Z-Pod Duba" – одна із найупізнаваніших пісень гурту, яку ми захотіли заспівати по-своєму, змінивши аранжування та додавши темних відтінків", — йдеться у пресрелізі колективу. 

Запис, зведення та мастеринг проходили на студії Lizard Audio Production під керівництвом Романа Бондаря. За моделювання відповідав Сергій Линник. Маску у своєму неповторному стилі придумала та створила El Dombrovan.

Нагадуємо, що кавер увійшов до нашої збірки "Neformat Family Covers vol. 1", де ми зібрали близько 20 вітчизняних команд та їхні переосмислення панк-хітів 2010-х, експериментальної музики 90-х та ще багато цікавого. Докладніше про це читайте тут.

VOVK — київський гурт, що поєднує постхардкор, стоунер та прогресивний рок у своїй творчості. За час свого існування музиканти дали безліч концертів в Україні та побували в європейському турі разом зі Stoned Jesus. Наразі дискографія тріо налічує альбом "LAIR", який вийшов у 2019 році та був номінований на "Найкращий важкий альбом року" за версією The Best Ukrainian Metal Act

VOVK у соціальних мережах:

Обкладинка – El Dombrovan