Grayshapes презентували дебютний повноформатний альбом

Київський melodic metalcore гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Lost At Sea".

Запис та зведення музиканти робили на студії Lizard Audio під керівництвом звукорежисера Романа Бондаря (The Hardkiss, Detach, Space Of Variations). У записі деяких треків також брали участь Андрій Іващенко (Shokran) та Ігор Грищенко. Гостьовий вокал на пісню Isolated записав Дмитро "Фло" Кожухар зі Space of Variations.

"Концепція альбому — історія трансформації ментального стану людини, що починається з падіння на найглибше дно та завершується знаходженням надії. Альбом про те, як втратити себе для того, щоб потім знайти. Про те, як найважчі удари долі спонукають до дій і змушують ставати сильнішим", — йдеться у пресрелізі до альбому.

Також, разом з альбомом гурт випустив відео на трек "Colorblind", зрежисоване кліпмейкером Ігорем Моштусом.

 

Найближчим часом гурт презентує альбом у п’яти містах України: 13 листопада — Рівне (Газотрон); 14 листопада — Тернопіль (Na Пошті); 21 листопада — Харків (Venom Stage); 27 листопада — Київ (Теплий Ламповий); 28 листопада — Львів (Котельня Ruїn Bar).

Нагадуємо, ранішу ми писали про сингл "At Sea", що увійшов до цього альбому.

Grayshapes — молодий столичний мелодік металкор / мелодік хардкор гурт, до складу якого входять колишні учасники While Ashes Fade. Дискографія нараховує багато синглів, один мініальбом та LP.

Grayshapes у мережі:

https://www.facebook.com/Grayshapes
https://www.instagram.com/grayshapes.band/
https://band.link/grayshapes

Фото для обкладинки надав гурт