Azathoth Circle випустили новий LP

Київський alternative metal гурт презентував другий повноформатний альбом "Siaivo".

Робота над накопиченням матеріалу тривала упродовж року на студії Rene Libertine. Ударні окремо накопичували на Bright sound studio за допомогою Ерланда Сіволапова. Зведення та мастеринг робили на чеській студії Jaro Sound (The Infestation, Shiva the Destructor, Chernaa, Somali Yacht Club, Chasing Embers). 

"Темою альбому можна вважати різноманітність внутрішніх станів людини та процеси створення та руйнування, як ментальних установ, так і самого світу навколо", — розповіла у коментарі нашому виданню фронтвумен гурту Sweet Valravn.

Обкладинку створив Denis Cardan, вона є логічним продовженням концепції релізу:

"Обкладинка — це концентрація зусиль у нескінченному протистоянні людини із собою, та світом. Сяйво — то є алегорія до сяйва розуму та водночас до сяйва сил набагато потужніших і неосяжних для нас", — додає музикантка.

До кінця року гурт планує презентувати наживо альбом у декількох містах.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл "Roots" та мініальбом "Lingua". Також, за посиланням, ви можете ознайомитися із рецензією на дебютний LP Azathoth Circle "Across the wounds" (2017).

Azathoth Circle — київський альтметал гурт, заснований у 2013 році. Дискографія нараховує два повноформатні релізи, сингл та чотири ЕР. Стилістично музиканти поєднують альтернативний метал із постгранжем. Самі учасники також додають тег #blackned до своєї творчості.

Azathoth Circle у мережі:

https://soundcloud.com/azathothcircle2014
https://www.facebook.com/azathothcircleband
https://www.instagram.com/azath0th_circle_official
https://azathothcircle.bandcamp.com/

Фото обкладинки — George Lazurenko