Відчуття.Тиші продовжують роботу над триптихом

Запорізький альтрок гурт представив трек "Число ненависті" - другу частину синглу-триптиху, що стартував іще у 2019-му. 

Перша частина триптиху має назву "Шепіт", і вона була опублікована ще у 2019 році. Опісля гурт випустив і набір реміксів до неї - "SH3P17​.​R3D". Така концепція у рамках триптиху триватиме й надалі. В основу серії — три стадії емоційного прийняття ліричним героєм драми його життя (своєрідна адаптація моделі Кюблер-Росс), з проговоренням подій, що спричинили появу описаних станів, і вражень від них.

"Число ненависті" - це друга частина сингл-триптиху, над яким гурт працює протягом останніх декількох років. 2020-й ми, в силу непереборних причин у вигляді пандемії, пропустили. Цікаво, що за час роботи над триптихом ми змінили декілька студій і складів, а також встигли поспівпрацювати з низкою електронних продюсерів, а в рамках нашого сайд-проєкту — з гуртом The Anix (USA). Втім, наш задум продовжує втілюватися, тож ось виходить "Число ненависті", за ним реліз її реміксів "4Y510.6R33N". В наступному році світ побачить заключна частина триптиху - "Манія" із супутнім релізом реміксів "M4N14.81U3", - розповів у коментарі нашому медіа  фронтмен гурту Євген Довгий. 

Ремікси, до речі, також об'єднані спільною концепцією, яку гурт поки не розкриває. Спільним є і візуальний ряд. Серію обкладинок для триптиха створив художник Олександр Зінов'єв, де в стилі футуристичної каліграфії було зашифровано тексти синглових композицій. Артроботи для обкладинок серії ремікс-релізів створила дизайнерка Маргарита Талан, з якою музиканти співпрацюють вже не перший рік в рамках декількох проєктів.

"У цілому ж, робота над триптихом дійсно є знаковою для гурту, бо релізи "Шепіт" і "5H3P17.R3D" стали першими матеріалами, які Відчуття.Тиші випустили після шестирічної мовчанки та кардинальних змін у складі та стилістиці звучання. Раніше В.Т знаходилися суто в постгранжевій зоні альтернативного року, сьогодні ж в нашій музиці можна побачити явні сліди інших стилів, наприклад, постпанку і прогресив-року. Тож, зовсім скоро чекайте нові релізи та оновлений склад. В недалекому майбутньому ми хочемо повернутися на сцену, зняти пару відеоробіт, ну й, найголовніше — записати другий повноформатник", - додає Євген

Окрім того, на честь десятиріччя виходу дебютного альбому гурту "Відчуття.Тиші LP" музиканти випустили його ремастеровану версію зі студійними чатами і іншими цікавими моментами.

Відчуття.Тиші — запорізький альтрок гурт, що виник у 2004 році. Гурт кілька разів міняв склад, а на його рахунку дебютний і поки єдиний повноформатник "Відчуття.Тиші" (2011), кілька мініальбомів та чимало синглів. Дуже докладну інформацію про колектив можна знайти на Вікіпедії. 

Відчуття.Тиші у мережі: 

https://www.youtube.com/c/sensilence
https://soundcloud.com/sensilence
https://www.facebook.com/sensilence
https://sensilence.bandcamp.com/