Проєкт Angel 7 презентував дев’ятий повноформатний альбом

Київський metal проєкт презентував новий повноформатний альбом "Victory".



Над релізом засновник проєкту Ростислав Малінін працював самостійно впродовж двох місяців на домашній студії. Зведення та мастеринг робив самостійно.

"На просторах інтернету мені зустрілася історія про повстання в Сімабарі в Японії. Я десь колись чув про те, що в Японії до 17 століття активно проповідувалося християнство, але, що сталося з ним, не знав. Виявляється, що на початку 17 століття  християнське віровчення було суворо заборонене й це призвело до повстання у 1637 році. На чолі повсталих стояв 16-річний хлопець Амакуса Сіро, який і до цього дня є в Японії національним героєм, персонажем книг, коміксів (манг), фільмів і аніме. Історія мене потрясла неймовірно.

Так що альбом про мої переживання, як християнина, і про те, де наше місце у світі. Про ціну нашої перемоги над слабкостями, страхом і іншими такими речами, про які не часто заведено говорити вголос", — розповів у коментарі нашому виданню Ростислав.

Обкладинку створив македонський художник Зарко Атанасов.

Angel 7 — київський мелодез/треш/павер метал проєкт, створений Ростиславом Малініним у 2001 році. Дискографія нараховує дев’ять повноформатних альбомів, два сингли та два демо. Більшість текстів присвячено християнському віровченню.

Angel 7 у мережі:

https://7angel.bandcamp.com/album/victory
https://www.facebook.com/Angel7Ukraine/

Матеріал взято із відкритих джерел проєкту