Дебют: мелодік-металкор під впливом Стівена Кінга від Recone

Київський melodic metalcore гурт презентував дебютний сингл та відео "Outsider".

 

Робота над композицією тривала пів року. Над усіма процесами музиканти працювали самостійно. Зведення та мастеринг робив Роман Бондар (Lizard Audio).

"За основу тексту пісні була взята книга Стівена Кінга "Аутсайдер", головні герої якої (вбивця та жертва) були поміщені в ситуацію, де вони ведуть діалог один з одним.

Головна ідея пісні полягає у внутрішній боротьбі протилежностей у межах однієї особистості: у боротьбі добра і зла, першого й останнього, вбивці та жертви. Де в ролі "добра" — мрії, цілі та надії людини, прагнення її до кращого, а в ролі "зла" — страх, невпевненість та сумніви, що гризуть людину зсередини. І ця боротьба може тривати все життя, головне — не дати злу себе перемогти, адже саме тоді це означатиме для тебе кінець", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Денис Смірний.

Над відео працювала команда YUZHANE production (U.A.R., GRAYSHAPES, Icarus Driver, Space of Variations, Brat, Grandma’pick, Heartprints). Зйомки проходили два дні в Києві.

Наразі гурт накопичує новий матеріал. Сингл "Outsider" увійде до майбутнього неназваного мініальбому, дата релізу котрого поки невідома.

Recone — київський мелоідк-металкор гурт, створений у 2016 році під іншою назвою та без нинішньої концепції. Десь у 2018–2019 гурт зробив ребрендинг та функціонує під нинішньою назвою. Дискографія нараховує один сингл, до випуску готується дебютний мініальбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують: Coldrain, Crystal lake, Crossfaith, SiM, Periphery, Animals as Leaders, LANDMVRKS, Ocean ate Alaska, Counterparts та Attack Attack.

Recone у мережі:

https://band.link/recone
https://www.facebook.com/reconeband
https://www.youtube.com/channel/UCMBvF4llOj4OXCKqrdxO3Hg
https://www.instagram.com/recone.band/?hl=uk

Фото обкладинки — Кампала chilloveek