ImagoJazz випустили альбом, натхненний скандинавською природою

Львівський джаз-бенд презентував дебютний повноформатний альбом "Isa".

Робота над альбомом тривала упродовж осені 2020-весни 2021 року на тернопільській студії Шпиталь Рекордс під керівництвом звукорежисера Лесика Драчука.

"В основу альбому лягло кілька тем, на які нас з Інною Павлик (піаністка) наштовхнула скандинавська природа, мелодії тих країв, казковість та самобутність їх звучання, ця магія стала основою нашої подальшої роботи.

Концепція полягає у свободі самовираження, у спільному творенні ідей різними людьми, у можливості дослідити межі своїх можливостей, тут на першому місці творення музикою простору, у якому добре бути, це пошук способів виражати красу, це можливість проявити український рівень креативності та оригінального підходу", — розповів у коментарі нашому виданню співзасновник/флейтист гурту Юрій Михайловський.

Над обкладинкою працювала львівська ілюстраторка Катерина Дендюк.

ImagoJazz — львівський джазовий гурт, створений у 2019 році флейтистом Юрієм Михайловским та піаністкою Інною Павлик. Дискографія нараховує один повноформатний альбом. У своїй творчості музиканти поєднують джазову імпровізацію, класичне аранжування та етнічні мотиви. Актуальний склад:

  • Інна Павлик — піаніно
  • Юрій Михайловський — флейта
  • Юлія Ковальська — вокал
  • Ілля Терещенко — ударні
  • Ліна Арзуманян — бас — гітара

ImagoJazz у мережі:

https://www.facebook.com/piznaysebevmuzytsi

Фото обкладинки — Марта Слобода