Молода кров: франківські Zlypni

Івано-франківський гурт нещодавно випустив другий у своїй дискографії сингл "Antigen".

Гурт Zlypni складається з трьох учасників: Данила - гітара, Антона (Спайдерпетро) - перкусія та Максима (Maks Yos) - написання музики/зведення. Хлопці розпочали спільну роботу в травні цього року, до того моменту дружили та спілкувалися. Музику пишуть в Ableton Live, Максим використовує синтезатори Korg Monologue та Korg FM, Данило грає на басу та електрогітарі, Антон пише початкові ідеї на телефонній програмі "Caustic".

"Наша творчість базується на поєднанні інструментальних мотивів з електронним вайбом, та в загальному цікаво залишатися посередині між цими світами. Концепція, як така, ще несформована; вона тільки утворюється шляхом експерименту, "як пальцем в небо". Ми шукаємо частини себе в різних звучаннях, щоб потім вміло оперувати ними.

Плануємо розвиватися не тільки в музиці, а й у злитті різних мистецтв, в тому числі перфоменсу. Якщо розглядати кожного з нас як індивідів, то Спайдерпетро — художник по світлу, Максим — резидент івано-франківської формації Detali, також опановує Touch Designer, а Данило круто катається на скейтборді, приносячи драйву в загальне звучання", - розповів у коментарі нашому виданню Максим Йосипенко

Цими вихідними, 21-22 серпня, гурт можна буде почути та побачити на фестивалі Потужняк 3000 разом з перфоменсом від Яни Гетьман. Разом з тим хлопці готують перший більший реліз, нові треки з нього можна буде якраз почути на живому виступі. 

"В релізі буде даунтемпо, ембієнт, саундскейпи, гітара характеризується психоделічним звучанням та місцями важкими рифами; в загальному психоделічна атмосфера. Дропнемо його під кінець серпня", - додає Максим

Zlypni у мережі:

https://instagram.com/zlypni
https://soundcloud.com/robin-quenstego

Фото надане учасниками гурту