MoonZoo та KDNP написали пісню про зміни

Львівський електронний гурт презентував сингл "Втома", записаний спільно зі львівським електронним виконавцем KDNP. До слова, для MoonZoo це перша українськомовна пісня. 

 

Робота над композицією тривала упродовж двох місяців. Над усіма процесами музиканти працювали самостійно.

"Уся робота над треком виглядала як один швидкий потік, без перероблень і зайвих втручань. Зведення та мастеринг — усе своїми силами. Розвиток у цьому напрямку дає багато свободи — робиш так, як подобається тобі. Звісно, на це пішло багато зусиль", — розповів у коментарі нашому виданню Назар Гайдучик (KDNP).

"Музика створює контекст, і велика відповідальність - підібрати правильні слова. Мені здається, нам вдалося створити такий посил, який кожен може приміряти до себе — для когось метафори в треку можуть стати поштовхом змінити середовище, дивитися на речі глибше, або просто змінити своє ставлення до того, що відбувається навколо. У будь-якому випадку в цей текст закладена ідея позитивних змін", — додає вокаліст MoonZoo Олександр Васецький.

Над відео працював режисер Максим Соснов.

"Основне, що хотів показати — те, що люди мають бути собою, не використовуючи й не одягаючи на себе різних масок. Ми повинні пропагувати моду бути собою", — коментує режисер.

Наразі музиканти накопичують матеріал для спільного ЕР.

Нагадуємо, раніше ми писали сингл/відео MoonZoo — "Slow Vibe". Також на сайті є рецензія на дебютний альбом "Sad Dance" (2018).

MoonZoo — львівський електронний гурт, створений у 2018 році. Дискографія нараховує декілька синглів та один повноформатний альбом.

MoonZoo у мережі:

https://www.facebook.com/moonzooband/
https://www.instagram.com/moonzoo_band/
https://soundcloud.com/moonzooband
https://www.youtube.com/channel/UC63w_V1-NuTy-kZt9P7VNJg

Фото обкладинки — Соснов Максим