Marineris випустив кліп, натхненний найпопулярнішим відео Nirvana

Київський bedroom pop артист презентував відео на трек "Prick".

 

Перші напрацювання були зроблені під час локдауну у 2020 році. Над усіма процесами засновник проєкту Саша Острогляд працював самостійно.

"Prick" — про жагу сучасної людини до володіння речами. Буквально, у пісні я кажу "Я можу тобі дати все, що ти хочеш, але, можливо, за цей час ти вже передумав та прагнеш володіти чимось іншим?".

Соціальні мережі відіграють у цьому першочергову роль. Щодня ми бачимо стільки образів, що в якийсь момент варто спитати себе — "чи справді я цього хочу та чи зробить це мене щасливішим?, — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Саша Острогляд.

Саша Острогляд самостійно зрежисував відео, над яким також працювали Ілля Михайлусь — оператор, та Юрій Катинський — монтаж.

"Мій образ у відео — пряме посилання на відео Nirvana "Smells Like Teen Spirit". У "Prick" я той прибиральник, що виконує свою роботу, поки всі інші відриваються", — додає музикант.

У найближчому майбутньому музикант випустить ще два сингли та презентує дебютний повноформатний альбом "My Band Could Be Your Home".

Marineris — сольний бедрум-поп проєкт киянина Саші Острогляда, заснований у 2020 році. Дискографія нараховує три сингли. До випуску готується повноформатний альбом.

Marineris у мережі:

https://www.facebook.com/themrns
https://www.instagram.com/marineris/
https://lnk.to/prick

Фото обкладинки — Анастасія Лебеденко