Дебют: piano-pop від Mudra

Львівська piano-pop/indie виконавиця презентувала дебютний повноформатний альбом "Release".

Засновниця проєкту Наташа Аржавітіна перші напрацювання для релізу зробила на початку 2020 року. Для запису/зведення деяких треків авторка запросила дружніх артистів:

  • "You" — Альона/KOMA записала гітару та зробила зведення, Іра/Krapka — мастеринг. Обидві є учасницями проєкту Krapka;KOMA.
  • "Goodbye" — Іра/Krapka, продюсування
  • "We" та "Luminous Stars" — аргентинський співак Jose López, клавіші та аранжування
  • "Mad" — британський продюсер Joseph Rhodes, зведення/мастеринг

Також для запису струнних були запрошені учасники львівського оркестру INSO: Олеся Масник, Ірена Онишко, Олена Готь, Олександр Казакханов та Діма Сліпенко.

"Release" — дуже позитивний і мрійливий альбом і в ньому лише одна сумна пісня, але і вона закінчується в мажорі.

Майже в кожній пісні є слова dreams, stars & light, тому я планувала назвати його "Dreams & Starlight", але в останній момент перейменувала на "Release" ("Відпускай"), бо це слово для мене зараз дуже важливе", — розповіла в коментарі нашому виданню засновниця проєкту Наташа Аржавітіна.

Над обкладинкою працювала художниця Марія Щербаха.

"Я дуже люблю акварелі, і Маша яскраво, легко й чітко втілила в життя всі мої "розмиті" побажання. На обкладинці руки в гаяна-мудрі (від чого й назва проєкту MUDRA), які "відпускають/releasing" 9 зірок — 9 пісень альбому, які відправляються у свою подорож Всесвітом", — додає авторка.

Наразі Наташа Аржавітіна готує нові пісні. 

Mudra — львівський інді-поп проєкт, створений Наташею Аржавітіною у 2020 році. Дискографія нараховує один сингл та один LP. Серед інфлуенсерів авторка вказує Billie Holiday, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Foo Fighters, Radiohead та Hammock.

Mudra у мережі:

https://mudrasounds.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/natasha.arzhavitina
https://linktr.ee/Mudrasounds

Фото обкладинки — Таня Вільчинська