Sasha Schmerz презентувала терапевтичний ЕР

Одеська spoken word артистка презентувала мініальбом "Try to die" за сприяння місцевого лейбла система | system.

"Я написала цей альбом у період загострення клінічної депресії. Був такий час, коли нічого не хотілося робити, я не могла — тільки слухати та писати музику.

Не було завдання написати альбом. Не було завдання написати бодай трек. Не було взагалі ніякого завдання. Музика відволікала. Можна було не думати. Знаходиш звук, потім до звуку мелодію, потім ще один звук, який підійде до першого, і до нього мелодію, яка покладена попередню. І так поки не буде красиво. Сідаєш, як стемніє. Встаєш, як розвидниться.

Це випадкова музика. Тексти теж. Я їх не писала. Я їх записувала.

Не було бажання виставляти це людям. Але загроза втрати інформації всього жорсткого диска наштовхнула на питання: і що далі? Це музика тільки для мене? Навіщо я взагалі це все роблю. Що це? Музичний щоденник? Музична терапія? Куди це? Нехай горить? Я не знаю. Комусь подобається — це добре. Комусь раптом допоможе — супер! Мені допомогло", — розповіла в коментарі нашому виданню засновниця проєкту.

Sasha Schmerz — однойменний спокен-ворд проєкт одеської артистки. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два ЕР та два сингли. Останній реліз вийшов за підтримки одеського лейбла система | system.

Sasha Schmerz у мережі:

https://schmerz669.bandcamp.com/
https://systemnapotvora.bandcamp.com/album/try-to-die-ep

Фото надане виконавицею