Дебют: сольна експериментальна електроніка від Diana Azzuz

Київська електронна виконавиця анонсувала дебютний мініальбом "Anastrophe", що вийде за підтримки столичного лейбла Standard Deviation 20 липня.

Перші напрацювання артистка зробила в листопаді 2020 року в домашніх умовах. Над зведенням Діана Аззуз працювала разом з Paul Georg. Мастеринг робили UTC+16.

"В той час, як написання треків завжди інтуїтивне, однаково залишається бажання вкласти певне відчуття, яке передавалося б через музику. Цей матеріал я написала ще в листопад у Києві — на той час про реліз мова не йшла. Попередні музичні роботи були колаборативними та більш експериментальними. Цього разу хотілося спробувати вийти із зону комфорту та поставити собі виклик написати музику, яка могла б вписатися в клубну сцену", — розповіла в коментарі нашому виданню Діана Аззуз.

Концепція релізу полягає в метаморфічних ідеях флюїдності та трансформації.

"Загалом є щось, що відштовхує в тому, аби триматися однієї форми експресії: будь це звук, чи візуальна форма, що дає аудиторії та споглядачам легкий спосіб категоризувати людину, що робить одну сталу річ, від якої вона не відходить. Тому цей реліз насамперед метаморфічний, що дало простір пофліртувати з ідеєю флюїдності та трансформації.

Чому деякі речі мають бути фіксованими та сталими, й у який спосіб я можу це артикулювати? Така настанова підштовхнула мене до роботи з візуальною частиною в інший спосіб, а саме використання AI tools, замість звичного мені 3D, як це було з попереднім колаборативним проєктом "Sui Noxa" (2020), який теж вийшов на Standard Deviation", — коментує миткиня.

Над обкладинкою Діана також працювала самостійно. Вона є частиною графічного оформлення треку "Recursive Gesture".

 

Нагадуємо, раніше ми писали про збірку "Intermission" від лейбла Standard Deviation.

Diana Azzuz — сольний електронний проєкт київської артистки Діани Аззуз, створений у 2020 році. Дискографія нараховує один мініальбом та спліт з Rina Priduvalova. Є підписанткою київського лейбла Standard Deviation.

Diana Azzuz у мережі:

https://www.instagram.com/dianaazzuz/
https://standard-deviation.bandcamp.com/album/anastrophe
https://soundcloud.com/standard-deviation/premiere-diana-azzuz-recursive...

Фото обкладинки - studyofnight