Endless Melancholy написав меланхолійний сингл

Київський ambient проєкт презентував новий сингл "Solace".

Традиційно накопичення, запис, зведення та мастеринг засновник проєкту Олексій Сакевич виконав самостійно.

Автор, у коментарі нашому виданню, повідомив, що "Solace" — поодинокий реліз та ніякого відношення до майбутніх масштабних проєктів не має.

"Альбому, як такого, поки не планується. Взагалі для мене певною мірою втратив актуальність формат лонгплею. Усе, що мені наразі потрібно, я можу висловити за допомогою випуску окремих композицій. Також зараз мені подобається формат EP", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олексій Сакевич.

Обкладинку Олексій створив самостійно, це два фото, накладені одне на інше.

Восени автор планує презентувати мініальбом-колаборацію з американським музикантом та журналістом The New York Times Яном Урбіною, створений за мотивами книги "The Outlaw Ocean".

Нагадуємо, раніше ми писали про мініальбом "Seamless", що вийшов за сприяння індіапольського лейбла Past Inside the Present.

Endless Melancholy — це проєкт киянина Олексія Сакевича, який створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускалися на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes, AZH Music Label, Past Inside the Present тощо.

Endless Melancholy у мережі:

https://endlessmelancholy.bandcamp.com
https://soundcloud.com/emelancholy
https://www.facebook.com/emelancholy
https://twitter.com/emelancholy
https://www.youtube.com/user/endmelancholy