The To! зняв відео про ущербність сучасної культури

Київський alternative rock/hip-hop проєкт презентував відео "TETERIV" на трек "Естетичний тероризм".

 

Запис було зроблено на столичній студії LipkyZvukoZapys під керівництвом Вадима Лазарєва, який також записав синти. Зведення та мастеринг робив Сергій Заболотний. Серед запрошених музикантів був також Михайло Бірченко, який записав ударні.

"Трек "Естетичний тероризм" про лицемірство сучасної фастфуд культури. Це класичний реперський репрезент та пояснення, що я робив останні роки.

Надихнула творчість Адама Парфрея "Культура часів Апокаліпсису" та саме життя. Оскільки всі рядки так чи інакше відповідають особистості автора, без придумування відокремлених концепцій", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Анатолій Коваленко.

Зйомки відео проходили влітку 2020 року в Києві під керівництвом режисера Тементія "Slippy Inc" Пронова та оператора Андрія Люлька.

"Кліп "TETERIV" на пісню "Естетичний тероризм". Тому що набагато цікавіше робити окрему картину, ніж просто екранізацію пісні. Ми висміяли тренди. Хотіли показати ущербність сучасної культури: від наших "рок-ідолів", "інародної попси", "реп-героїв" до гуртів, які по п’ять років пишуть пісню, думаючи зібрати Олімпійський", — додає Анатолій.

Наразі музикант працює над декількома відео та планує випуск повноформатного релізу.

The To! — панк-рок проєкт Анатолія Коваленка, створений у 2012 році. Дискографія нараховує декілька синглів, мініальбом та мікстейп.

The To! у мережі:

https://www.facebook.com/theto.official/
https://www.youtube.com/channel/UCbvCxakXmh7EuX8_v55aA5A/videos
https://www.instagram.com/thetoooo