Captain Cake записали альбом про подорожі

Київський indie rock гурт презентував повноформатний альбом "Terrestrials".

 

Робота над альбомом тривала упродовж останніх трьох років на столичній студії LipkyZvukoZapys під керівництвом звукорежисера Сергія Заболотного. Мастеринг робив Джон Дейвіс, відомий своєю співпрацею з Led Zeppelin, Pixies, Lana Del Rey та Gorrilaz на лондонській студії Metropolis.

"Більшість пісень об’єднані темою дороги та подорожей. Під час роботи над матеріалом мені весь час ввижалася крута американська тачка десь на шосе за межами міста. Першочергово навіть пропонувалося назвати альбом "Roadmovie", однак ця назва не прижилася. Натомість з’явилися "Terrestrials" — жителі Землі. Мабуть, цей варіант більше личить платівці, адже там є пісні і про космічні пригоди, й абстрактні роздуми про пошуки себе у великому світі", — розповів у коментарі нашому виданню лідер гурту Максим Семибаламут.

Обкладинку зробив фотограф Роман Гальперін на камеру середнього формату Yashica 635.

Наразі гурт працює над накопиченням матеріалу для наступного релізу.

Captain Cake — київський інді-рок гурт, заснований у 2013 році. У 2019 році засновники гурту випустили повністю україномовний альбом у сайд-проєкті Prymara, відтоді розвиток команд йде паралельно. Дискографія нараховує два повноформатні релізи та напівакустичний ЕР. За словами лідера гурту Максима Семибаламута, гурт повністю орієнтований на американську естетику. Актуальний склад:

  • Максим Семибаламут — вокал, гітари, синтезатори
  • Віталій Козаченко — ударні
  • Данило Павлюк — бас.

Captain Cake у мережі:

https://www.instagram.com/captaincakeua/
https://www.facebook.com/captaincakeproject
https://www.youtube.com/channel/UC4fC0qjeSX8KHqaB33d2pAg
https://soundcloud.com/captain-cake