На новому альбомі 1914 з'явиться вокаліст Paradise Lost Нік Холмс

Вокаліст львівського blackened sludge/death metal гурту Дмитро Кумар опублікував новину про співпрацю із вокалістом Paradise Lost/Bloodbath Ніком Холмсом.

"Ну що ж, ділюсь, як на мене, офігенною новиною й особистим для себе (і для 1914) досягненням. Колаборація з моїм улюбленим вокалістом і улюбленим метал гуртом на якому я ріс — це для мене більше ніж просто пісня. Це мегакрута співпраця, яка принесла багато емоційних моментів і переживань і я впевнений коли ми релізнемо сам трек багато хто прозріє", — пише на своїй сторінці вокаліст гурту Дмитро Кумар.

Лірика нового треку побудована навколо оригінального листа-похоронки, яку отримала мати британського солдата.

"Лірика — це оригінальний лист-похоронка, яку отримала мати британського солдата, про те як загинув її син, як було неможливо дістати його рештки, і він так і залишився в тій воронці розірваний на кавалки, але Імперія пишається ним і сподівається що й мати буде.

Я знайшов лист у Британському архіві куди мені дали доступ, я перерив тисячі похоронок, поки не знайшов саме цей лист, писаний вручну на фронті, який зачепив нереально і я зразу зрозумів — це воно. І як показує ця співпраця — зачепив не лише мене", — йдеться в повідомленні на сторінці музиканта.

Нагадуємо, раніше музиканти розповіли, що на майбутньому альбомі 1914 буде також спільна композиція із чернівецьким кантрі-музикантом Сашею Булем.

Також на сайті є багато матеріалу про гурт:

Pецензії:

1914 — львівський blackened sludge/death metal гурт, заснований у 2014 році на сторіччя Першої світової війни. Концепція лірики навколо цієї теми. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, збірку, спліт та декілька синглів. З 2019 року є підписантами австрійського лейбла Napalm Records.

1914 у мережі:

https://soundcloud.com/1914band
https://x1914x.bandcamp.com
https://www.facebook.com/1914band
https://www.youtube.com/channel/UCIi5hWkPUWkWUXRN7KDKQiA
https://www.instagram.com/1914_official/