Неочікуваний камбек: новий мініальбом та відео від Kingpin

Одеський hardcore гурт презентував мініальбом "Ultima Ratio" та відео на трек "Inception".

Робота над ЕР тривала упродовж останніх чотирьох років на LETA Studio під керівництвом Юрія Забеліна, котрий також робив зведення та мастеринг релізу. Бас для "Ultima Ratio" записав Антон Тотошка (Rude Riot), який став повноцінним учасником гурту.

"Насправді ми не розпадалися. У нас не було в планах зупиняти діяльність. Так вийшло, що у всіх був непростий період у житті і в якийсь момент усе зупинилося. Часу й сил закінчити запис не було. Як мені здається, можливо, навіть краще, що була така перерва та можливість поглянути на наші пісні по-іншому", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Валерій Blonde.

Концепція альбому — гостросоціальні теми:

"ЕР про боротьбу людини із самою собою, картонність усього, що оточує нас, ну й само собою — те, що ми стоїмо на порозі великого переділу світу. Ми живемо в неспокійний, тривожний час, і далі буде ще гірше", — додає музикант.

Фото для обкладинки Валерій зробив у Греції 2019 року під час акції пам’яті на честь убитого поліцейськими підлітка Александроса Григоропулоса.

"Після неї протестувальники залишили надпис на пам’ятнику "Fuck heroes, fight now!". Як мені здається, ці слова звучать як заклик до дій у теперішній реальності", — коментує Валерій.

Над відео "Inception" працювала команда Fryed Pin Family. Усі зйомки відбувалися в Одеській області 17 березня цього року. Режисер — Валерій Blonde. Концепція відео — "матерії не існує; смерть не кінець, а початок; усе наше життя — війна".

 

Нагадуємо, останній студійний реліз, сингл "Just Different" гурт презентував у 2016 році.

Також на сайті є багато матеріалу про гурт:

Kingpin — одеський хардкор гурт, заснований у 2013 році. Дискографія нараховує декілька синглів, два ЕР та повноформатний альбом.

Kingpin у мережі:

https://kingpinhc.bandcamp.com/track/just-different
https://www.facebook.com/kingpinhcodessa
https://www.instagram.com/kingpinochc
https://www.youtube.com/channel/UCRdSu2Pjz3U3NEvWRGIUrGA