Vasily Richter випустив першу частину концептуального альбому "Парад Планет"

Київський garage rock проєкт презентував EP "Планета любви и чего​-​то еще".

Робота над мініальбомом тривала упродовж останніх п’яти місяців на домашній студії музиканта, що знаходиться на Рощинці. Накопичення, продюсування, запис, зведення та мастеринг, засновник проєкту Василій Ріхтер робив самостійно.

"Цей EP є першою частиною повноформатного альбому "Парад Планет", остання частина якого буде опублікована восени цього року. А ось концепт "Параду Планет" буде взагалі цікавий, він складатиметься з 4-х частин і кожна з них буде кардинально відрізнятися одна від одної, тому що дії відбуватимуться в абсолютно різних всесвітах", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Василій Ріхтер.

Докладніше про кожен трек з ЕР музикант розповів самостійно:

  • "Идущий К Реке" була створена випадково. Пам’ятаю, переглядали відео з Анею, дівчиною з обкладинки "идущий к реке". Дуже зайшла фраза: "я как будто бы уже сто триллионов миллиардов лет проживаю на триллионах и триллионах таких же планет". У мене була прикольна заготовка зі словами "Растут цветы на поле сожженном дотла…" і я вирішив скористатися нею.
  • Трек "Кот" був натхненний однією ситуацією, яка сталася на Рощинці — вулична кішка народила в нас на горищі дуже багато кошенят. Спочатку думали, що вона їх забере, але, в результаті, нам довелося їх рятувати самим. До речі, прикольна пасхалка — "Неконтролируемая Любовь" була записана після "Кота", наприкінці можна почути нявкання тих самих котиків.
  • Остання пісня була написана про мої почуття на той час до людини, яка стоїть зліва від мене на обкладинці. На жаль, зараз вона для мене є не більше ніж розчаруванням.

Фото для обкладинки зробив фотограф Рустам by.cigel

Нагадуємо, восени 2020 року проєкт презентував дебютний альбом "Здравствуй, Солнце!".

Vasily Richter — київський сьорф/гараж рок проєкт, створений у 2019 році Василієм Ріхтером. Переважно це солопроєкт, однак на живих виступах із творцем Vasily Richter грає ціла команда музикантів. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, три ЕР та декілька синглів.

Vasily Richter у мережі:

https://vasilyrihter.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/rihterb/
https://www.youtube.com/channel/UCTIPJtF4M1PDQaOzuKs0BUw
https://soundcloud.com/vasilyrichter