Dagilis передав зимовий настрій у новому EP

Днями одеський електронний проєкт випустив новий мініальбом "Tightrope".

Засновник проєкту Паша Дагіліс працював над матеріалом для нового EP близько двох місяців, довго намагався вловити бажаний вайб. Зведення та мастеринг музикант робив самостійно на своїй домашній студії. 

"Я вважаю для себе це принциповим моментом. Тільки автор, як мені здається, може зрозуміти які моменти у зведенні варто підкреслити, а які, навпаки, заховати подалі.

Також я перестав соромитися використовувати вокальні семпли, які дуже люблю в музиці. Наприклад, у першому треку можна почути новорічну промову канцлера Німеччини Ангели Меркель, а вже на третьому головні герої фільму "На Голці" обговорюють, чому робота — це зашморг", — розповів у коментарі нашому виданню Павло

За джерелами натхнення автору далеко ходити не довелося. 

"На звучання впливало, в основному, все, що відбувається в цей момент у світі; холодна і важка зима зокрема, яка змушувала ностальгувати за "хорошим старими часами" ще більше. Напевно, так багато часу вдома, як цієї зими, я не проводив ніколи, тому кількість вечорів, коли я просто переглядав старі фото і відео з вечірок, збільшилася у кілька разів", — додає музикант.

На обкладинці зображена одна з труб котельні в одеському спальнику, де Паша Дагіліс виріс. Фото зробила його дівчина Даша. 

Нагадаємо, дебютний EP "Dystopia" проєкт випустив у вересні минулого року. 

"У порівнянні з минулими релізами "Tightrope" передає зовсім інший настрій. Цей реліз звучить так, як я хотів, щоб надалі звучав мій матеріал (але як ми знаємо, це все досить мінливо). В цілому, фокус змістився трохи в інший жанр, як мені особисто виглядає — з брейкбіта більше в бік лоу-фай хауса або техно", — розповідає Павло

Влітку музикант хоче видати альбом й активно шукає лейбл для випуску своєї майбутньої музики, зокрема й на вінілі. 

Мініальбом на стримінгах. 

Dagilis — сольний брейкбіт проєкт одесита Павла Дагіліса, заснований у 2020 році. Дискографія нараховує один сингл і два мініальбоми. Раніше музикант встиг побувати учасником місцевих постхардкор, панк-гуртів, кавер-колективів, але врешті серйозно захопився електронною сценою України. Наразі Павло не планує виходити за межі сирого та електронного брейкбіту.

Dagilis у мережі:

https://www.instagram.com/pashadagilis
https://soundcloud.com/dagilis
https://dagilis.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/dagilisss/