Gasoline Guns готують новий повноформатник

У лютому чернігівський heavy metal гурт випустив кліп на сингл "Under Wicked Sky", що вийшов у аудіоформаті у квітні минулого року. 

 

"Кліп наприкінці листопада 2020-го нам знімала команда S.M.Media. Зняли за декілька годин на сцені невеличкого клубу Чернігова. Вже через два тижні кліп був повністю змонтований і готовий.Ми зробили його у підтримку майбутнього повноформатника, тому випустили лише у лютому 2021, коли вже було відомо, де і коли вийде альбом. Зйомки пройшли без сюрпризів і форс-мажорів. Ми повністю задоволені цим відео: вийшло просто, але якісно", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Дмитро "Talladega".

Сам трек, як і решта робіт гурту, був записаний на місцевій студії Hi Gain Records.

"Це студія басиста Gasoline Guns Андрія. Він же робив і зведення, і мастеринг. У цій студії записується майже весь чернігівський рок- та метал-андергаунд. Потенціал студії та Андрія дозволяє зробити запис, не гірший від рівня західних команд. Тому і з Києва гурти приїжджають записуватися. Там навіть записувався гітарист UDO", — додає Дмитро. 

Сингл "Under Wicked Sky" присвячений світові Шаленого Макса, зокрема в тексті є відсилання до останнього фільму цієї франшизи – "Дорога Гніву". Це пісня про довічну шалену гонку постапокаліптичними пустелями під зловісними небесами.

Нагадаємо, у серпні минулого року гурт випустив трек "Gasoline and Guns". 

"Ці сингли відрізняються настільки суттєво, що достатньо їх просто послухати, щоб це відчути. "Under Wicked Sky" більш жорсткий, прямолінійний і швидкий, це така собі суміш хеві та трешу, пульсуючий драйвовий ритм, потужний бас. А "Gasoline and Guns" – середньотемповий, більш мелодійний та "легкий" трек. Його рефрен наближає цей трек навіть до стилю хард-н-хеві. Як колись написав журнал Classic Rock про таку музику: "Глем-рок, поєднаний з Мед Максом". До речі, світ Шаленого Макса – це те, що об’єднує ці два досить таки різні сингли", — зазначає Дмитро

Обидва треки стануть частиною повноформатного альбому "Motor Cult", який вийде навесні 2021 року на CD за підтримки польських лейблів Mythrone Promotion та Defense Records.

Gasoline Guns — чернігівський хеві-метал гурт, що був сформований у 2013 році. На їхньому рахунку дебютний повноформатник "Rust'n'Dust" (2015) та кілька синглів. Тематика пісень охоплює рок-н-рол, вибухи, випивку, чортівщину, ревіння моторів, жахи та постапокаліпсис.

Склад гурту:

  • Дмитро "Talladegа" — вокал
  • Андрій "Higain" — бас
  • Володимир "Рижий Драммер" — ударні
  • Володимир Зволь — гітара
  • Даніїл "Whiskey Bleeding" — гітара

Gasoline Guns у мережі:

https://www.facebook.com/gasguns/
https://gasolineguns.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCj1YaSjz5lXTffcM51nRwuQ
https://www.instagram.com/gasoline_guns/