Spit Bile випустили перший повноформатний альбом

Київський thrash metal гурт презентував перший повноформатний альбом "Age Of Harsh Realities".

Запис альбому тривав упродовж осені 2019 — зими 2021, хоча всі пісні були створені ще раніше. Зведення робив фінський звукорежисер Teemu Velin, котрий співпрацював з Archgoat та Satanic Warmaster.

Концепція альбому — сувора навколишня реальність.

"З назви релізу вже видно, що цей альбом про сувору реальність, що нас оточує — насильство, проблеми з навколишнім середовищем, сміття у людей в головах тощо. Назва альбому є також відсилкою до однієї з наших перших пісень "Harsh Reality" часів розквіту київської (та і взагалі української) треш-метал сцени періоду 2009–2012 років", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Ілля Ступін.

Над обкладинкою працював київський художник та контрабасист The Troubled Антон Шкіпер.

Скоро гурт планує видати альбом на фізносіях та презентувати мерч. Презентація альбому в Києві запланована на 20 березня у барі AssCoBar. Компанію Spit Bile складуть гурти Knifeman, Zombie Attack та Full of Hate. 

Spit Bile — київський треш-метал гурт, створений у 2011 році. Дискографія нараховує один мініальбом, сингл та повноформатний альбом. Серед гуртів, які на них вплинули, музиканти вказують Demolition Hammer, Exodus, Razor та Protector.

Spit Bile у мережі:

https://www.facebook.com/spitbilethrashua
https://spitbile.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/SpitBileThrashBandUA
https://www.instagram.com/spitbilethrashua/