Wolfanger випустили сингл про мисливця та здобич

Київський melodic death metal гурт презентував новий сингл "Hunter&Prey".

За словами учасників гурту, інструментал та лірика були створені дуже швидко. Лише партія хору в композиції була перезаписана двічі. Зведення робив звукорежисер Антон Ворожцов, гітарист Hell:On.

Трек розповідає про мисливця та здобич.

"Текст пісні побудовано навколо полювання, але, звісно, все це метафора. Є мисливець і є здобич, але ніхто ніколи не знає, хто стане справжньою жертвою, бо іноді шанси можуть бути рівними й тоді ролі учасників можуть змінитись, тож лише один отримає благословенність долі.

Пісня про волю випадку. Це стосується великої кількості життєвих ситуацій, котрі трапляються на нашому шляху, просто іноді ми про це не думаємо, або ж просто не помічаємо", — розповіли у коментарі нашому виданню учасники гурту.

Над обкладинкою працював гітарист гурту Олексій Климов.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити декілька релізів. Паралельно музиканти працюють над накопиченням матеріалу для повноформатного альбому.

Wolfanger — київський мелодез метал гурт, створений у 2016 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, один ЕР та декілька синглів. Цікавим фактом є те, що вокаліст гурту Петро Соловей записав гест-вокал для фінського мелодез гурту Wolfheart у композиції "Skull Soldiers".

Wolfanger у мережі:

https://wolfanger.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/wolfangerua/
https://soundcloud.com/wolfangerua
https://www.instagram.com/wolfangerua/