Оновлені Firestep презентували дебютний мініальбом

Київський hatdcore punk гурт презентував дебютний мініальбом "Search".

Робота над альбомом почалася після ребрендингу у 2019 році. Запис гурт робив на київській студії Oldskull Studio під керівництвом Юри Утюга, який також відповідав за зведення та мастеринг.

Концепція релізу — актуальні зміни гурту та особисто кожного музиканта.

"Назва альбому найкраще описує його концепцію — він про самопізнання, про думки, які виникають у тебе в голові, коли ти бачиш світ навколо з усіма його оманами та жахами. Як на мене, основне натхнення завжди йде від життя: ти бачиш те, що відбувається навколо або в тебе в житті, тобі хочеться збагнути це, зрефлексувати та зробити якісь висновки", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Bakkey.

Фото для обкладинки Bakkey зробив самостійно.

"Це фото Києва, яке я зробив після однієї з репетицій. Обкладинка так само є символом пошуку, адже в будь-якому місті кожен шукає щось для себе, своє місце або своїх людей, відповіді на питання, сили, щоби продовжувати розвиватися й не потонути від бездіяльності, будує своє майбутнє.

Київ - це місто, в яке люди приїжджають у пошуку знань, грошей, слави, зв’язків або навіть себе. Тому, мені здається, це фото збігається за настроєм із текстами й музикою, яку ми записали", — додає музикант.

На бендкемпі поки для прослуховування доступний лише один трек. Весь ЕР можна буде послухати після залиття на стримінгові сервіси. Також гурт планує записати ще два треки та почати накопичення повноформатного альбому.

Firestep — київський хардкор-панк гурт, сформований у 2017 році. У 2019 році був оновлений склад та змінений вектор розвитку гурту. Дискографія нараховує один мініальбом. До ребрендингу на бендкемпі був доступний демо-альбом. За словами музикантів, їхній музичний орієнтир спрямований на творчість Dag Nasty, No Motiv, Ignite, Homesick та 7 Seconds. Актуальний склад:

  • Bakkey — вокал
  • Foss — бас
  • Hump — гітара
  • Voveddi — ударні

Firestep у мережі:

https://firestep.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/firestephc/
https://www.facebook.com/firestephc