Довгоочікуваний дебют киян Blasphemy Squad

Новий київський death/black metal гурт презентував однойменний дебютний мініальбом.

Ідея проєкту з’явилася у засновника гурту Нікіти Сили ще у 2012 році. Запис гурт робив останні майже два з половиною роки під керівництвом Сергія Терентьєва та Дмитра Бастанова. Усі інструменти були записані наживо.

"Було безліч студійних сесій, під час запису гітари я зламав руку й довго відновлювався після цього. Так само пристрасті до різного роду речовин теж відтягнули нові студійні сесії", — розповів у коментарі нашому виданню засновник гурту Нікіта Сила.

Концепція релізу — боротьба зі страхом та слабкостями.

"Цей реліз про те, що ми все ставимо на кін, боремося зі своїми страхами, слабкостями, падаємо, встаємо, знову падаємо і все ж знаходимо в собі силу перемогти все, що нас руйнувало.

Надихав нас Київ, його люди, атмосфера. Те, як тут усі живуть у міжусобній холодній війні серед різних тусовок і субкультур. Ми ж хочемо це зруйнувати та об’єднати весь творчий потенціал артистів усіх напрямків в один потік та допомогти кожному знайти сміливість показати, що він може написати, намалювати, скласти, зшити й так далі", — додає музикант.

Обкладинку намалював учасник київського хардкор-панк гурту Sike Антон AT Eliminator. На ній, за словами Нікіти, зображена "проєкція внутрішньої боротьби та безкрайнього хаосу життя".

У найближчому майбутньому гурт планує презентувати мерч, видати мініальбом невеликим накладом на касетах та після завершення карантинних обмежень проїхатися туром по Україні та Європі.

Blasphemy Squad — київський дез/блек-метал гурт, що був сформований у 2017 році. Власну творчість музиканти описують як "nightmare metal". Дискографія нараховує поки що один мініальбом. Актуальний склад:

  • Нікіта Сила — гітари/вокал
  • Ілля Ступін — ударні
  • Олег Кузьменко — вокал/лірика
  • Олексій Олійников — бас

Blasphemy Squad у мережі:

https://blasphemysquad044.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/blasphemysquad044/
https://www.instagram.com/blasphemysquad044/