Поповнення одеської сцени — дебют Superflat

Одеський нойз рок гурт презентував дебютний однойменний мініальбом "Superflat".

Процес запису тривав упродовж двох тижнів на місцевій студії Dark Blue Records. Зведення та мастеринг були виконані також на цій студії.

"Приволокли дві гітари, експериментували зі звучанням та різними типами педалей. Вийшов цікавий результат, після котрого ми вирішили, що примітивна сторона сонграйтингу звучить непогано та не є чимось поганим", — розповів у коментарі нашому виданню вокалісту гурту Денис Superflat.

Концепція релізу — вечірка та її наслідки.

"Lady Leopard" — внутрішній паті-енімал, стан повної ейфорії. У такому стані або вимикається ефект кліше та стереотипів, або навпаки викручується на максимум. Головний аспект — кожен відчуває себе максимально комфортно тим, ким він насправді є, й не чіпляється за свої внутрішні блоки.

"Lads & Geezers" — зустріч із токсичною маскулінністю, природно, абсолютно небажана. Досить повчальна пісня з відсиланням та самоіронією.

На лірику і, у принципі, деякі рішення в піснях із мого боку вплинуло прослуховування The Damned і Gang of Four. Звичайно ж, так само впливали й більш сучасні групи на формування самого звучання. Тут не можу обійтися без згадки Pissed Jeans, IDLES і тих же Viagra Boys", — додає Денис.

Послухати пісні можна на стримінгових платформах. 

Над обкладинкою працювали Ярослав Рашевський (фотограф), Андрій Тищенко (гафер) та Артем Барбара (стиліст).

У найближчому майбутньому гурт планує зняти відео на один із треків, випустити ЕР обмеженим накладом на вінілі та записати п’ятипісенний мініальбом.

Superflat — одеський нойз рок/панк-рок гурт, створений у 2020 році. До складу входять учасники Janpalach та Yotsuya Kaidan. Дискографія нараховує один мініальбом.

Superflat у мережі:

https://www.facebook.com/superflat.fourpieceband/
https://www.instagram.com/superflat.band
https://backl.ink/143302171