Проєкт hasGotten презентував дебютний альбом

Київський indie ванменбенд випустив мініальбом "Fall Winter Two Thousand 19' Slash 20".

EP - це компіляція із шести раніше випущених треків. Перші напрацювання автор проєкту Олексій Юр’єв зробив у березні минулого року. Над альбомом працювало багато людей: Ярослав Maiak (Bunht, Tonka, Maiak), Дмитро Лєонов (Brunettes Shoot Blondes, Крихітка), Юрій Акоп. Останній також робив зведення та мастеринг на домашній студії.

"Альбом про кохання, але не про романтизоване, що описується в книгах і фільмах, а реальне: іноді несправедливе, жорстке й болюче. Основа натхнення для текстів і музики — чесність та власний досвід. Цікаво, що, хоча всі пісні з ЕР про кохання, саме слово "love" є лише у двох рядках одного треку. Так було замислено із самого початку, але повністю без цього слова не вийшло обійтися", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олексій Юр’єв.

Основа обкладинки — робота британської ілюстраторки Holly Warburton.

Над відео "Tears"працювали оператори Віра Рублевська та Дмитро Рибак:

"Відео, як і загалом, весь альбом — сукупність образів, які так чи інакше оминають саму суть, намагання позбавитися прямих вказівок. "It all ends in tears anyway" (Джек Керуак) — саме пісня "Tears" є найбільш алегоричною й кінематографічною, як на мене.

Знімати почали на початку осені — найбільш відповідний настрою пісні сезон, та закінчили аж за два місяці потому, одночасно із закінченням роботи над ЕР", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому проєкт і далі працюватиме над створенням нової музики.

Послухати EP  "Fall Winter Two Thousand 19' Slash 20" можна на стримінгових сервісах.

hasGotten — сольний інді-проєкт гітариста гурту Крихітка Олексія Юр’єва, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом.

hasGotten у мережі:

https://www.facebook.com/hasGotten
https://soundcloud.com/hasgotten
https://www.youtube.com/channel/UCnFMZ2Uqk0ES0pgF9–8RfNg