Smothering Silence анонсували дебютний альбом

Київський melodic doom metal гурт випустив нову композицію "Her Melancholic Fear".

Композиція була створена ще у 2015 році. Запис відбувався на студіях Crosscountry та Postmix, а за зведення та мастеринг відповідали Postmix Studio.

"Певний час я був під впливом гуртів Autumn Tears та Sopor Aeternus, що яскраво зображено, особливо, на початку пісні. В основі концепції композиції лежить почуття безвиході перед долею, меланхолії, самотності й жага втекти від неї, а перед очима — сірий склеп і сира земля", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Максим Репа.

Над обкладинкою працював художник Ігор Ботко. За словами музикантів, при створенні арту автор надихався роботами Тревіса Сміта.

У найближчому майбутньому гурт і далі працюватиме над повноформатним альбомом, реліз котрого заплановано на 2022 рік.

"Майбутній альбом описує ступені смерті та як би вони співвідносилися з реальними людськими почуттями. Кожна жива істота з моменту смерті ступає на шлях, де проходить різні етапи розкладання до повної її асиміляції з навколишнім оточенням. Ми описуємо історію, що проходить через ці етапи, описуємо те, як би реагувала людина, якби могла відчути кожну сходинку своєї смерті до повного її зникнення", — коментує музикант.

Smothering Silence — київський мелодік-дум/дарк-метал гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує поки що два сингли. Актуальний склад гурту:

  • Максим Репа — гітара
  • Аліна Кузьменко — ударні
  • Кирило "Melchiah" Алексєєв — вокал
  • Олена Раца — бас-гітара
  • Анатолій Вуєць — гітара

Smothering Silence у мережі:

https://www.facebook.com/smotheringsilence/
https://soundcloud.com/smothering-silence
https://www.youtube.com/channel/UCx5cv-1OjftMc7BrZGHEPrA