The Troubled презентували новий трек

Київський psychobilly гурт презентував композицію "Hellfire" та однойменне лірик-відео.

Перші напрацювання були зроблені на початку 2019 року. Запис відбувався на столичній студії Істок під керівництвом гітариста Hellfire Sox Олександра Хелфаєра, він же написав соло для композиції.

Історію створення композиції, у коментарі нашому виданню розповів гітарист/вокаліст гурту Стен:

"Я мав чернетки тексту та напрацювання по музиці ще на початку 2019 року, але все оформилося в цілісну композицію у потязі Київ-Львів минулої осені. Це вже третя наша пісня, яка народжується цим маршрутом, тому для написання наступного альбому я, напевно, візьму відпустку і витрачу її просто катаючись туди-назад у пошуках натхнення".

Концепція треку — конфлікт між людиною та природою:

"Hellfire" розповідає про блукання головного героя у ворожому, тотемічно-живому лісі, сповненому хижими створіннями. Для свого порятунку герой складає вогнище і кличе на допомогу потойбічні сили. Я зловив атмосферу, коли споглядав нескінченні ліси за вікном потяга, і це тригернуло мої перші дитячі враження від романів Джека Лондона й Лавкрафта", — коментує музикант.

Над обкладинкою працював контрбасист гурту, художник Антон Шкіпер. Лірик-відео робив ударник гурту Сергій Ярко.

У найближчому майбутньому колектив планує випустити трек "Beast", що є завершальною частиною диптиху про протистояння людини та соціуму.

Нагадуємо, нещодавно The Troubled презентували роад-муві про власний мінітур Україною.

Також за посиланням ви можете ознайомитися з рецензією на дебютний альбом гурту "Spacing Away". Окрім того, на сайті є матеріал про 10 знакових українських сайкобілі та рокабілі гуртів, де фігурують The Troubled.

The Troubled — київський сайкобілі гурт, заснований у 2014 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два ЕР та низку синглів.

The Troubled у мережі:

https://thetroubledpsycho.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/
https://www.youtube.com/channel/UCWf8oKxE-ns-NuUuUhgdAdw
https://soundcloud.com/user-767588113