Проєкт Morwan випустив новий альбом

Київський artpunk проєкт презентував другий альбом "Zola​-​Zemlya".

Запис альбому тривав упродовж останніх шести місяців. Накопичення, зведення та мастеринг засновник проєкту Алекс Аштауі робив самостійно на власній домашній студії.

"Усі пісні в альбомі стилістично і далі продовжують дух першої платівки "Убила Могила". Мені було цікаво експериментувати з народними мотивами, як слов’янськими, так і арабськими, та змішувати їх зі швидкими, похмурими й первісними ритмами. Композиції пов’язані між собою однією темою, яка звертається до природи, як чогось невідворотного, могутнього та гіпнотичного. Цим пояснюється циклічність багатьох текстів і ритмів у піснях. Насамперед я намагався досягти первісного звучання, піти до витоків та шаманізму, щоб музика слугувала максимально природним, циклічним і завжди зростальним потоком, який на виході досягає піку, а потім — валиться та вводиться в безперервний танець або навіть транс", — розповів у коментарі нашому виданню Алекс.

Над обкладинкою музикант також працював самостійно.

У найближчому майбутньому автор планує почати роботу над третім релізом та створити українськомовний проєкт.

Morwan — київський артпанк/пост-панк проєкт, створений Алексом Аштауі (563) у 2019 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми.

Morwan у мережі:

https://morwan.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/morwano
https://www.facebook.com/morwano
https://www.instagram.com/mmorwwan/