Тулим презентували нове відео

Столичний хіп-хоп гурт випустив нове відео на трек "По орбіті".

 

Трек було записано на столичній студії Phrank Roc, скретчі робив DJ Jeremy Star, а зведення - Mr. Personal (Eastgarden Music).

"Композиція про те, що ми самі розкручуємо свій світ та планету. Ми в силах створювати собі можливості та використовувати їх із користю, хоча іноді бувають обставини, які не залежать від нас, і їх також варто приймати як належне. Наприклад, у приспіві мовиться: "світ переді мною відчинений" — цією фразою я свого роду "програмував" собі нові можливості й обставини для подальшого розвитку.

Звісно, трек був написаний задовго до всесвітнього локдауну, і хоча зараз світ і не відкритий у буквальному сенсі, я однаково закручую його по своїй орбіті, і багато близьких мені по духу людей роблять те саме. Я помітив, що дуже багато речей, які нас оточують, крутяться по орбіті. Просто глянь на стрілку годинника на столі, колесо машини, зрештою ложка крутиться в чашці, коли ти розмішуєш цукор. І тому я вирішив запустити невеликий флешмоб #поорбіті — люди можуть знімати відео як вони "крутять" свою планету, свій світ, і саундтреком підставляти мій трек, кожен може проявити свою фантазію", — розповів у коментарі нашому виданню Куля, учасник Тулим.

Зйомки відео проходили в січні цього року. Зрежисував його Frame, котрій раніше вже працював із Тулим над створенням відео "Класична форма", "Моя фортеця", "Всіх Карт" та"Стіни".

"У відео ми хотіли максимально "закрутити планету по орбіті", вважаю, що вийшло дуже ефектно і нам вдалося підкреслити сенс пісні крутим відеорядом. На сьогодні це однозначно моя улюблена відеоробота Тулим, і створена вона за принципом “something from nothing” — чудовий підхід. Ми планували зробити прем’єру ще наприкінці березня — на початку квітня, і навіть зробити невелику тусу — презентацію відео, але карантин поміняв плани, тому запускаємо його на орбіту зараз", — додає Куля.

У найближчому майбутньому гурт планує завершити роботу над новим альбомом, реліз котрого у 2020 році не відбудеться. Також триває робота над кількома відео та спільними треками. Окремо Куля планує випустити спільний мініальбом із неназваним київським виконавцем.

Нагадуємо, нещодавно гурт презентував відео "Відкривай Своє Вікно" створене спільно з Left Side Bo. 

Останній студійний альбом Тулим, ЕР "Землетрус" вийшов минулого року. Також, за посиланням ви можете почитати рецензію на повноформатний альбом гурту "НЕТРІпанина" (2016) та ознайомитися з топ-50 українських альбомів 2010–2019 роках, де фігурує цей реліз.

Тулим — український бум беп/хардкор хіп-хоп гурт із міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами — Максом і Ігорем. На їхньому рахунку вже три повноформатні альбоми. Виступали в більшості великих міст України, а також кількох закордонних містах. У місті Софія, Болгарія зіграли на одній сцені разом із легендарним американським гуртом Onyx.

Тулим у мережі:

https://www.facebook.com/tulymkyiv/
https://www.instagram.com/tulymposse/