Dogs Have No Hell видали новий альбом

Чернігівський blackened hardcore гурт презентував новий альбом "" за сприяння лейбла Gutsfree Records.

Весь процес запису альбому тривав приблизно дев’ять місяців та відбувався частково на місцевій студії Нi-Gain Records, частково — в домашніх умовах. Зведення робив ударник гурту — Тіпічний.

"Dogs have no hell виник як сайд-проєкт гурту Dan Stark, коли гітарист Uzvarr працював за кордоном у 2015 році. Тому і ставлення до нього було як не до основної банди. Трохи пограли, повиступали, а коли Uzvarr вернувся, знову зайнялися репетиціями Старка.

З часом автор музики Dogs Have No Hell створив якісь демки, і до 2019-го їх назбиралося достатньо, щоб створити з цього альбом. Інструментал записали у січні 20-го, вокал — аж у вересні. Можливо, зі сторони, здається, що між останнім нашим релізом пройшло багато часу, понад 4 роки, але кожен із нас у різних гуртах випустив по 2–3 релізи, що, безперечно, компенсує затишшя", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Дрон.

Концепція релізу продовжує тему, започатковану на попередніх релізах, — гостросоціальні проблеми та особисті переживання:

"Писав про те, що відчував, щоправда, муза йшла повільно, на десять текстів витратив десь рік", — додає Дрон.

Ось уривок одного з них:

"И в огромном стогу проклятой соломы
Меня ждет та заветная игла
Но пока в ее поиск с головой я не ринусь
Я — Ничто. Нигде. Никогда."

Над обкладинкою працював гітарист гурту Сергій Дем’яненко.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити альбом на фізичних носіях обмеженим накладом та колекцію мерчу.

Dogs Have No Hell — чернігівський блекенед хардкор гурт, створений у 2015 році учасниками трьома учасниками Dan Stark: Дрон — вокал; Тіпічний — ударні; SDemian — гітара. Дискографія нараховує три релізи.

Dogs Have No Hell у мережі:

https://dogshavenohell.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/DOGS-HAVE-NO-HELL-132007414024679