Raventale випустив новий альбом

Київський black/doom metal проєкт презентував дванадцятий повноформатний альбом "Planetarium II" за підтримки лейбла Ashen Dominion.

Запис відбувався упродовж трьох років на студії Miasma під керівництвом, власне, єдиного учасника проєкту та засновника — Astaroth Merc (Balfor, Chapter V:F10, P'hevda Phenomenon).

Цікавим фактом є те, що на альбомі можна почути голос Аліни Бєлової, вокалістки Helengard та клавішниці Kauan. У 2012 році, її нинішній чоловік, Антон Бєлов, також брав участь у записі альбому Raventale "Transcendence", як запрошений вокаліст.

Над обкладинкою працювала художниця Olga Kann.

Нагадуємо, торік Raventale презентував альбом "Morphine Dead Gardens". Також на сайті є рецензії на альбоми проєкту "Dark Substance Of Dharma" (2015) та "Planetarium" (2017).

Raventale — київський блек/дум-метал проєкт, заснований Astaroth Merc у 2005 році. Власну музику автор називає "Atmospheric Blackened Metal". Дискографія нараховує дванадцять повноформатних альбомів та один сингл. Проєкт наразі співпрацює зі столичним лейблом Ashen Dominion.

Raventale у мережі:

https://www.facebook.com/raventaleofficial
https://raventale.bandcamp.com/