Grayshapes презентували дебютний мініальбом

Київський metalcore гурт випустив дебютний ЕР “Safe Place”.

Запис мініальбому почався ще до початку карантину. Всі інструментальні партії записані гуртом у домашніх умовах, вокал — на студії вокаліста Shokran Андрія Іващенка. Зведення робив столичний саундпродюсер Ігор Грищенко.

Мініальбом складається з п’яти пісень, дві з котрих “Deep“ та “Hold On“ були презентовані раніше, як сингли.

“Тут є, як швидкі треки для вриву на живих виступах, так і мелодійні, повільні. Загалом, жанр релізу можна схарактеризувати як сучасний металкор з аранжуванням для поціновувачів останніх робіт I Prevail, The Amity Affliction та Being As An Ocean“, — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Роман Глухоєдов.

Над обкладинкою гурт працював самостійно, адже музиканти переконані, що лише вони самі можуть зробити артворк таким, як собі уявляють. 

У найближчому майбутньому гурт планує зняти відео на один трек з альбому, зробити новий мерч та відправитися в невеликий український тур на підтримку ЕР.

Grayshapes — молодий столичний мелодік металкор / мелодік хардкор гурт до складу якого входять колишні учасники While Ashes Fade. Дискографія гурту нараховує чотири сингли та один мініальбом.

Grayshapes у мережі:

https://www.facebook.com/Grayshapes
https://www.instagram.com/grayshapes.band/
https://band.link/grayshapes