Проєкт Ship Her Son представив новий ЕР

Львівський post-industrial проєкт презентував новий ЕР "LEICHT ZU ÖFFNEN", уже другий за цей рік. 

На створення нової платівки Антон Шиферсон, засновник проєкту, витратив два місяці. За його словами, цей реліз від попереднього дебютного EP "Ratten", що вийшов на початку літа, відрізняється більш серйозними композиційними рішеннями та ще абсурднішими текстами німецькою.

"Музика випрямилася, зміцніла, стала більш цілісною і продуманою, зберігши основу — похмуру атмосферу й синтезатор німецької. Відмовився від прописування гітарних соло, натомість взяв собі ESP екліпс і звуковуху", — розповів у коментарі нашому виданню Антон Шиферсон.

Чітка концепція альбому відсутня:

"Загалом, я і далі продовжую те, що почав на першому ЕР — супроводжувати рівний постіндустріальний музон цитуванням всякої дічі, перекладеної німецькою та зачитаною роботами", — коментує музикант.

Над обкладинкою Антон працював спільно з Євгеном Гордєєвим (Kurs Valüt).

За словами автора, нову повноцінну роботу варто очікувати вже у наступному році.

Ship Her Son — львівський постіндастріал проєкт, який створив навесні цього року дизайнер Антон Шиферсон. Дискографія нараховує два мініальбоми. Власний жанр автор описує як dnipropop. Німецьку мову Антон обрав через велику любов до Einstürzende Neubauten, Rammstein, Laibach і Kraftwerk. Також виділяє вплив Front 242, Skinny Puppy, Ministry 80-х, Massive Attack, Swans і перших релізів Combichrist на його творчість.

Ship Her Son у мережі:

https://www.facebook.com/shipherson
https://soundcloud.com/ship-her-son
https://ship-her-son.bandcamp.com/music